Sommar horoskop

Oxen

19 april - 20 maj

Om du är född som oxe så kommer början utav din sommar vara lite mer annorlunda än hur början utav din sommar brukar vara. Du kommer känna att någonting är nytt men du vet inte vad. Du kan betyda någonting bra eller någonting dåligt. Försök inte att lista ut vad det är för du kommer förstå efter ett tag. Det är extra viktigt att du inte oroar dig över din omgivning så att du kan riktigt slappna av och ha en paus som du förtjänat.

Tvillingarna

20 maj - 21 juni

Under sommaren vill man oftast vara så bekväm som möjligt och bara ta det lugnt, vilket är helt okej! Du har förtjänat den här långa pausen. Så ta det bara lugnt och va med familj och vänner. Du har jobbat hårt under våren och nu är det äntligen sommar! Njut av sommaren medans den är här och när det blivit höst så kommer du vara väl-laddad.

Kräftan

21 juni - 22 juli

Under sommaren kommer kräftorna att hitta nya intressen som kan sysselsätta under långa perioder. Det kan vara kul att testa nya saker, så fortsätt tills du hittar något som känns extra kul, vem vet det kanske är en hobby som du fortsätter göra. Men det är viktigt att ta det lugnt och inte göra någonting ibland, så glöm inte att njuta av sommaren och ta en paus som är välförtjänt.

Lejonet

22 juli - 22 augusti

Denna sommaren kommer Lejonen behöva extra mycket socialisering, i över ett år har man blivit hindrar från att gå ut på grund av corona, men nu så har det gått för långt. Kom ihåg att även för att vaccinet finns så är faran inte över än. Det är viktigt att visa hänsyn till andra och inte gå emot restriktionerna. Man vill ju inte sätta andra i fara. Man kan prata online med sina vänner medans man väntar på att det lugnar ner sig och det är möjligt att gå ut utan att behöva oroa sig över corona

Jungfrun

23 augusti - 22 september

Jungfruns sommar kommer vara händelsefull, testa gå utanför din trygghetszon och testa göra saker du normalt vis inte skulle göra. Om en vän eller familjemedlem hittar på någonting så kan du fråga ifall om du får vara med och testa det. Det kommer både bli kul att hitta på någonting med någon man bryr sig om plus att man kommer få bättre relationer med varandra, det kanske till och med blir någonting som man fortsätter att göra flera gånger efteråt.

Vågen

32 september - 22 oktober

Du är målmedveten denna sommar och du får saker gjorda utan någon större ansträngning. Du njuter av dans, god mat, musik med. Det känns också bra att vara kreativ. Dagen är rätt så social med många samtal. Akta dig för broar och smala personer. Nu är en väldigt bra tid att köpa hund, eller satsa pengar i aktier.

Skorpionen

23 oktober - 21 november

Dina övertygelser är viktiga för dig och du kan välja ett kreativt sätt för att uttrycka det som du tycker och tänker. Du trivs ganska bra hemma denna sommar, men en kortare resa söderut kan leda till ett möte som leder till kärlek och förståelse. Att lägga stora planer för framtiden passar denna sommar.

Skytten

22 november - 21 december

För att ha någonting att göra under sommaren, gå ut och hitta på små äventyr i en skog eller park, om du har barn så kan du planera olika små äventyr som hänger ihop och i sist kan man få ett litet pris. Ett äventyr behöver inte vara något stort dock, det kan vara att testa olika maträtter eller att testa att vara vegan eller vegetarian i en vecka eller längre ( om man inte redan är det).

Stenbocken

22 december - 19 januari

Du kommer att ha en sommar där du har mycket att säga om det mesta och du är ganska charmig och trevlig att prata med. Dessutom får du mer bekräftelse än förra sommaren och mer positiv uppmärksamhet än vanligt. Sommaren är romantisk för vissa stenbockar. Grannens barn kan också göra er glada. Du har tålamod denna sommar och står ut med både skrikiga barn och jobbiga släktingar.

Vattenmannen

20-januari - 18 februari

Du har ganska mycket att säga under denna sommar och du kan dessutom hjälpa andra, i ekonomisk mening i vissa fall. Sommaren är ganska social men resor i ensamhet kan bli väldigt kreativa och underhållande. Laga mat är något som passar under perioden. Du vill vara med dina nära och kära mot slutet av sommaren.

Fisken

19 februari - 20 mars

Du kan spendera tid tillsammans med folk som står dig nära denna sommar men helt föredrar du en sluten cirkel. Du har även idag rätt så mycket att prata om. Om du har barn kan du anstränga dig för deras skull. Rent allmänt fokuserar du på icke egoistiska handlingar och du hjälper andra. Du är väldigt spirituell och andlig i juli och du får en själssyster under samma tid.

Väduren

21 mars - 19 april

Många diskussioner äger nog rum denna sommar men rent allmänt är det nog lättare att slappna av. Oväntade diskussioner som handlar om pengar kan äga rum och en del av er kan göra en förlust genom att något exempelvis går sönder. Om du träffar någon med humor så stanna hos den och planera för lång tid framåt.

Av: Emma, med hjälp från Peter